INFORMACIÓ & CONTACTE

Carretera BV-1001, K.m 5.9, 08289, Barcelona

POLÍTICA DE PROTECCIÓ DE DADES PER LA SUBSCRIPCIÓ AL NEWSLETTER

De conformitat amb el que s'estableix en la normativa vigent i aplicable en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l'informem que el correu electrònic que ens ha proporcionat serà incorporat a un sistema de tractament sota la responsabilitat de BEN PLANTATS SL amb la finalitat de tramitar la seva sol·licitud de subscripció i poder remetre-li periòdicament nostre Newsletter.

En compliment amb la normativa vigent, BEN PLANTATS SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per a complir amb els preceptes esmentats amb anterioritat.

L'informem que el tractament de les seves dades està legitimat pel seu consentiment.
Pot exercir els seus drets d'accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal mitjançant un escrit a la nostra adreça C/SANT MIQUEL N 7 08282, SANT MARTI SESGUEIOLES (BARCELONA).
Així mateix, l'informem que podrà revocar en qualsevol moment el consentiment prestat, cancel·lant la seva subscripció al Newsletter, enviant un e-mail a l'adreça de correu electrònic info@benplantats.cat
La confirmació de la subscripció implica l'acceptació d'aquesta clàusula.
Podrà dirigir-se a l'Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.